Finantari agricole
Alege din oferta noastra de credite destinate agricultorilor

Credite bancare

Credite APIA

Stim ca ai cheltuieli care nu pot astepta incasarea subventiilor APIA, de aceea iti oferim finantare pana la momentul platii acestora de catre APIA.

Credit culturi agricole

Stim ca lucrarile agricole nu suporta amanare, ca plata in avans a inputurilor creste puterea de negociere a pretului, ca nevoia de capital de lucru sustinuta de o finantare rapida si flexibila, poa..

Credit Input

Vrei sa iti consolidezi parteneriatul cu furnizorul tau de inputuri cu care ai incheiat atat contract de achizitii, cat si de vanzare a productiei la recoltare? Iti oferim resursele financiare neces..

Credit pentru teren agricol

Strategia ta pe termen mediu si lung este de a-ti securiza sau extinde suprafata exploatata? Stim cat de pretioasa este acesta resursa pentru activitatea pe care o desfasori, de aceea te sustinem in..

Credit pentru echipamente agricole

Lucrarile agricole executate la timp si cu echipamente performante iti pot aduce productiile dorite, de aceea intelegem nevoia de retehnologizare continua si avem solutii de finantare pentru noile t..

Creditul pentru fermierii afectati de seceta

Intr-un an cu multe incercari, venim in intampinarea fermierilor afectati de seceta, pentru a putea onora obligatiile de plata scadente, aferente anului agricol.

Credit pentru spatii de depozitare si productie

Doresti sa construiesti sau sa achizitionezi magazii, spatii de depozitare, depozite frigorifice, silozuri, sere, grajduri si adaposturi pentru animale sau sa iti modernizezi/extinzi imobilele in pr..

Proiecte cu Fonduri Europene

Doresti implementarea unui proiect cu fonduri nerambusabile? Avem solutii de finantare care sa sustina:

- cheltuielile din cadrul proiectului pana la momentul incasarii sumelor de la Autoritatea de Management

- contributia proprie la proiectul finantat din fonduri europene (co-finantare)

- emiterea unei scrisori de garantie bancara, in cazul solicitarii unui avans in vederea demararii proiectului


Leasing

LEASE BACK / CASH IN

Solutie de finantare pentru societati comerciale. Se poate realiza prin vanzarea catre BTLeasing Transilvania IFN a autovehiculelor, echipamentelor sau a clădirilor pe care le ai in proprietate, rascumpararea realizandu-se printr-un contract de leasing.