Stiri si noutati
Fii la curent cu cele mai noi stiri din agricultura

Ministerul Agriculturii evalueaza interesul public pentru colaborare si cooperare

06 septembrie 2016

Pe site-ul Ministerului Agriculturii a fost postat un chestionar pentru estimarea gradului de interes asupra submasurilor privind cooperarea si colaborarea in agricultura romaneasca. (16.4 si 16.4a). Aceste submasuri gestioneaza sprijinul acordat pentru cooperare orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare din cadrul PNDR 2020.

Completarea dureaza cca. 15 minute, iar formularul are doua sectiuni majore. Prima este generala si are in vederea stabilirea profilului participantului si a interesului acestuia. A doua sectiune este foarte concreta, iar Ministerul incearca astfel sa obtina opinii foarte avizate din partea celor care sunt interesati efectiv de aceste submasuri, de la criterii de eligibilitate pana la plafoane acordate si cheltuieli deductibile. De asemenea, sunt campuri dedicate surselor pricipale de informare precum si evaluarii unor proceduri de lucru in depunerea dosarelor.

Formularul poate fi salvat si reluat atunci cand timpul permite sau chiar golit complet. Chestionarul va fi prezent online pana pe 20 septembrie 2016.